Trailerkørekort kategori B/E

Tim Snedker Madsen,Henrik Snedker Madsen.Kamilla Rasmussen Kopi

Trailerkørekort kategori B/E

Reglerne omkring hvorvidt du skal have trailerkørekort er meget komplekse, derfor kan du altid kontakte os i tvivlsspørgsmål. Kunne du tænke dig at tage et kørekort til trailer i Nordjylland, er du kommet til den rette køreskole.
Hos Dansk Køre & Førstehjælps Skole har vi nemlig både køreskoleafdelinger i og Gandrup og Aalborg - ikke langt fra Gistrup og Klarup, og hos os har du mulighed for at tage dit trailerkørekort.

Rikke Bak Simonsen Kopi

Hvornår er det nødvendigt med et kørekort til trailer?

Hvis du fx skal transportere et vogntog med en samlet vægtgrænse på mere end 3.500 kg, så er det nødvendigt med et særskilt trailerkørekort. Det giver dig ret til at føre et vogntog på helt op til 7.000 kg, men du skal være opmærksom på, at anhængerens vægt ikke må veje mere end 3.500 kg.

Kører du en almindelig personbil med trailer, som f.eks. kræver et særskilt trailerkørekort, kan du få en bøde på kr. 2.000,-. for at bryde de gældende regler.

Kørsel med mere end 30 % overlæs kan desuden medføre en enten betinget eller ubetinget frakendelse af dit kørekort. Frakendelsen er afhængigt af, hvor stor en risiko der er for, at du vil kunne forvolde skade.

 

Ovenstående er kun et udpluk af reglerne angående kørsel med påhængsvogn.
Derfor står vi, hos Dansk Køre & Førstehjælps Skole, til rådighed hvis du er i tvivl om du må køre med din påhængsvogn.
Vi skal bruge følgende fra dig: 
- Dato for erhvervelse af kørekort kat. B (Alm. bil)
- Totalvægt på bil (se evt. registreringsattest)
- Egenvægt på bil (se evt. registreringsattest) 
- Maksimal tilladt krogvægt.
- Totalvægt på trailer
- Lasteevnen på trailer

Nykøreskole

Tilmed dig et kursus, her på siden.

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser eller andet, eller ønsker du at høre mere om, hvordan undervisningen i forhold til et stort trailerkørekort forløber, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at tilmelde dig næste opstart.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 78 40 43, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail joergen@koereskole-foestehjaelp.dk, hvis det passer dig bedre. Ønsker du at tilmelde dig opstart, så kan du også gøre det via vores online tilmelding.
Vi afholder kat. B/E undervisning løbende, så der er INGEN ventetid.

Tim Snedker Madsen,Henrik Snedker Madsen.Kamilla Rasmussen Kopi

Tilmeld dig trailerkørekort