Trailerkørekort kat: B/E

Hos Dansk Køre & Førstehjælps Skole har vi nemlig både køreskoleafdelinger i Aalborg - ikke langt fra Gistrup og Klarup. Endviderer har vi køreskole i Gandrup ikke langt fra Hals, Vodskov og Dronninglund, her har du mulighed for at tage dit trailerkørekort.

Tim Snedker Madsen,Henrik Snedker Madsen.Kamilla Rasmussen Kopi

Hvornår er det nødvendigt med et kørekort til trailer?

Hvis du skal transportere en trailer med en samlet vægtgrænse på mere end 3.500 kg for dit kørekort i kategori B, så er det nødvendigt med et særskilt trailerkørekort. Det giver dig ret til at føre et vogntog på helt op til 7.000 kg, men du skal være opmærksom på, at anhængerens vægt ikke må veje mere end 3.500 kg.

Kører du en almindelig personbil med trailer, som f.eks. kræver et særskilt trailerkørekort, kan du få en bøde på kr. 2.000,-. for at bryde de gældende regler. 

Kørsel med overlæs kan desuden medføre en enten betinget eller ubetinget frakendelse af dit kørekort alt afhængigt af, hvor stor en risiko der er for, at du vil kunne forvolde skade. 

Lovpakken til trailerkort

Vi tilbyder en samlet lovpakke til trailerkørekort, som indeholder alt det, som du som minimum skal gennemgå for, at du kan gennemføre dit kørekort.

Lovpakken indeholder:

  • ​4 lektioner i teori med to evaluerende prøver
  • ​1 lektion med indledende øvelse på vej
  • ​5 lektioner med udvidede øvelser på vej
  • ​1 x leje af vogntog til køreprøven

Hvad koster et trailerkørekort?

Vores pris på lovpakken er på kr. 3.999,-.

Derudover er der mulighed for at tilkøbe et last- og surringskursus til en merpris på kr. 500,-.

Vi tilbyder gratis ekstra teoriundervisning, mens en ekstra kørelektion koster kr.

600,-. Skal du op til en ekstra køreprøve og leje vores vogntog, koster det kr.

1.000,- og et prøvegebyr til staten ligger på kr. 280,-.

Bestået elev til trailerkørekort

Kontakt os og hør mere eller tilmeld dig næste opstart

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser eller andet, eller ønsker du at høre mere om, hvordan undervisningen i forhold til et stort trailerkørekort forløber, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at tilmelde dig næste opstart.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 78 40 43, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail dkfs@live.com, hvis det passer dig bedre. Ønsker du at tilmelde dig opstart, så kan du også gøre det via vores online tilmelding.

Køreskolens facade med undervisning til trailerkørekort

Tilmelding til trailerkørekort